Кой е най-мощният геймърски  компютър?

Компютри за игри

Много геймъри познават компанията Maingear – тя се занимава със създаването и продажбата на мощни настолни и преносими геймърски компютри. Така тази компания, заедно с известната фирма Razer, пусна най-мощния игрален компютър в света (за 2018 г.) – R2 Razer Edition.

Новият компютър е насочен предимно към професионалните геймъри. Той е с последно поколение процесор от Intel, 64 GB RAM тип DDR4-2666 SDRAM, няколко твърди диска и SSD, видео карти от NVIDIA или AMD (опция) и нова система за водно охлаждане. Такава мощност е достатъчна не само за най-взискателните игри с 4K резолюция, но и игри с устройства за виртуална реалност.

Истински звяр, нали?

Но индустрията не спи, това, което е било хит преди няколко месеца, вече може да е старо, защото има нови конкурентни модели геймърски компютри.

MSI е признат лидер в гейминг индустрията и е производител на най-добрите модули за феновете на компютърни игри. Пълното потапяне във виртуалната реалност е гарантирано от тази компания!

Тя предлага линия от оборудвани геймърски компютри, която включва настолни компютри, преносими VR компютри и компактни компютърни игри.

Всички устройства са насочени за видео игри и се характеризират с дълъг експлоатационен живот. Използването на най-новите технологии в продуктите на MSI гарантират много плавна VR игра. Сътрудничеството с водещите VR марки и уникалните VR възможности на MSI позволява на геймърите и специалистите по VR да  имат невероятно преживяване и да оживеят всичките им фантазии във виртуалната реалност.

Точно такъв е HYPERPC OBSIDIAN – поредният геймърски звяр!

Този компютър е снабден с видео карта NVIDIA GEFORCE RTX. А  процесорът е Intel Core i9 X-Series.

Става дума за мощен геймърски компютър, базиран на две GeForce RTX 2080 Ti видео карти. Най-доброто решение за най-взискателните геймъри и феновете на компютърните игри. Компютърът HYPERPC OBSIDIAN е истинско бижу – има ъклени панели, които дават възможност  да се видят всички компоненти на системата, а висококачествената LED подсветка благоприятно подчертава тяхната красота и цялостен компютърен стил. Същата подсветка може лесно да бъде персонализирана от потребителя, благодарение на вградения LED контролер. На предния панел на  HYPERPC OBSIDIAN има високоскоростен USB 3.1 Type-C порт и допълнителни конектори за всички модерни периферни устройства.

Производителите казват за него, че е създаден, за да служи вечно!

Използването на висококачествени компоненти и иновативни технологии позволят с HYPERPC OBSIDIAN да се постигне най-добрата производителност по време на игра. Стриктното тестване при най-екстремни условия гарантира супер надеждност и висока мощност на геймърските компютри на MSI.

Без да влизаме в изключителни подробности за спецификациите на HYPERPC OBSIDIAN, трябва да отчетем водното му охлаждане WaterCooling 240 RGB, което осигурява ефективност и тиха работа.

Със сигурност, има и други яки геймърски компютри…а и ще се появяват на пазара още по-добри, но от тези 2 модела нас ни засърбяха просто ръцете…

Време е за гейминг…